Fler övningar & program

Allt innehåll bygger på forskningsbaserade metoder och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Balansprogrammet - kort, daglig träning och forskningsbaserade verktyg

Kostnadsfria introduktionsmöten (via Zoom) ingår med Sara Emilionie! – Läs mer här

Lady Gong

Mindfulness & Medicinsk Yoga - testa pass som ingår i publicerad forskning

Andningsövningar

Övningar för särskilda behov

Musik & program med röstguidningar

Streama våra pass & program samt musik som ljud

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Helt otroligt vilka fina program du har Sara! Du förmedlar både en ren , ljus men ändå grundande energi med övningar som är så fina att följa!

Carina

förskolepedagog

Dina övningar för särskilda behov är riktigt bra och sköna att kunna ta till när kroppen stretar emot, bra komplement till Balansprogrammet!

Eva Österberg, Telia

”Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord – alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!”

Eva Runefelt

Elev

”Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck, dina vackra fötter med röda tånaglar 😊, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig lady Gong!”

Ulrika

Deltagare 60 min pass

”Hej Sara, finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som de pass jag går på hos dig.”

Reneé

Elev