/

Boka Gongbad

Boka Gongbad

Vasavägen 1 A, Lidingö centrum

Sara Emilionie guidar dig i några av de mest lugnande och balanserande verktygen ur MediYoga samt spelar på gongarna för dig, medan du vilar på rygg till de kraftfullt balanserande ljudvibrationerna.

Det kändes som att min kropp gjorde en form i golvet, jag sjönk så djupt! Daniel Rosvall, advokat 

Facebook

Dela gärna till FB och sprid de goda vibrationerna!

Aktuella datum för kurser och enskilda pass

Klicka på ett gongbad för att se pris och göra din bokning. Passen blir oftast fullsatta, boka i god tid. Bindande anmälan, men du får överlåta din plats vid förhinder. Alla är välkomna, dvs både kvinnor och män. Åldersgräns 18 år.  Vill du boka ett abonnerat gongbad för en hel grupp? Maila sara@emilionie.se

Tack för helt underbart gongbad. Jag kände tydligt hur min kropp slappnade av mer och mer under passet och det kändes väldigt behagligt även efteråt. Gick därifrån med en känsla av glädje och sov så gott!

Alejandra Fontiveros

Tack för en fantastisk upplevelse, tyckte så mycket om energin i rummet och din lugna röst. Jag är sjukskriven pga utmattning och har mycket oro i kroppen och snurr i huvudet. Efter gårdagens klass kände jag mig mer grundad och kände ett lugn i kroppen och somnade väldigt gott. Känslan fanns kvar imorse när jag vaknade och jag ska försöka göra andningsövningarna varje dag för att bibehålla denna fina känsla.

Camilla

Nu har jag varit med flera gånger och hade stora förväntningar som överträffades med råge! Jag hade som intention att stilla mig och jag var väldigt närvarande under passet denna gång men påtagligt lugn på kvällen och sov extremt bra under natten!

Britt Åkesson

En fantastisk 2 timmarsupplevelse där man får lärdomar om kroppen genom den medicinska yogan och meditationer, för att därefter bada i magiska ljudvågor och läkande energivibrationer. Allt vackert och kärleksfullt guidat av Sara Emilionie. Att få vara i nuet på den sköna ullmattan, släppa taget om det som behövs fyller på med livskraft. Den sköna tystnaden, att inte behöva prata med andra utan att bara bli vägledd av Saras varma röst.

Annelie Persson

Sara Emiliones koncept med kombinerad mediyoga och gongbad är något unikt. Det har tagit mig till nästa nivå i medveten närvaro, kontakt med mig själv och djupavslappning. Med tanke på dessa resultat, signade jag direkt upp mig för Saras nästa kurs på samma tema

Anna Maria Lindell

Vårdchef Funmed