Om Sara och Balansprogrammet

Sara Emilionie brinner för att förmedla yoga och mindfulness på ett sätt som alla, oavsett ålder och livssituation kan integrera i sin vardag.  Hennes program erbjuds på några av Sveriges största arbetsplatser och hennes metod MIMY (Mindfulness & Medicinsk Yoga) används även inom cancervård, psykiatri och har testats  i två stora studier på Danderyds Sjukhus och KS. Under hennes år som drivande kraft på Institutet för Medicinsk Yoga skapade hon tre olika utbildningar som lett till att instruktörer runtom i hela landet lär ut metoden MIMY. Sara är även föreläsare och erbjuder utbildningar inom näringslivet. Två av Sveriges främsta advokatfirmor anlitar henne återkommande för guidning i Balansprogrammet som syftar till att göra återhämtningen till en enkel, effektiv vardagsrutin. 

Saras vision

Att sprida kärlek inom näringsliv, vård och skola och bidra till att barn såväl som vuxna får effektiva verktyg till att må bättre genom ökad självomsorg.  

Som varande ” Lady Gong” önskar Sara sprida kunskapen om ett av världens äldsta instrument och dess kraftfulla förmåga att sätta dig samman med din självläkande kraft. 

facebook
Håll dig uppdaterad om nyheter, erbjudande och annat kring Balansinstitutet på facebook
Instagram
Följ mig på Instagram för daglig inspiration och aktuella event!
Kontakta mig
Kontakta mig för mer information och bokning
YouTube
På YouTube-kanalen lägger jag upp övningar, föreläsningar och annat från verksamheten