Balansprogrammet

Programmet som erbjuds inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning, mentalt fokus och kontroll över din stress.

Effektivisera din återhämtning- träna själv

Ny forskning visar att korta pauser skyddar dig mot stress och Balansprogrammet ger dig verktyg för effektiv återhämtning.  Övningarna är korta, enkla och utvärderade i forskning.  Du kan starta redan nu, genom att teckna en prenumeration! Videofilmade instruktioner ingår, även längre pass och program om du vill träna mer.

Jag guidar dig live online kl 07.00-07.30 med start 12 augusti om du vill ta din återhämtning på högsta allvar!

video
play-rounded-fill
Spela videoklipp

Balansprogrammet på arbetsplatsen

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut. Idag ingår programmet både inom kommunal verksamhet, som traumabehandling inom vården och som stressprevention inom näringslivet. Programmet erbjuds både via Sara Emilionies föreläsningar och Performance coaching samt via utbildade instruktörer.

Detta ingår i en prenumeration:

Guidning genom hela Balansprogrammet, yogapass som ingår i publicerad forskning och en stor övningsbank för särskilda behov. Kostnad: 350 kr/månad. Ingen bindningstid. 

Du som önskar – inled varje vardag med Saras liveguidningar via Teams  kl 07.00-07.15  start 12 augusti! 

Jag har lyckats få lugn i min sönderstressade kropp och i natt sovit gott hela natten helt naturligt, det var väldigt länge sedan jag gjorde det. Nu gäller det att hålla i tekniken och de goda vanorna. Och lyssna till och respektera kroppens signaler att leva mer i samklang med mig själv.

Elisabet

deltagare Balansprogrammet

Helt otroligt vilka fina program du har Sara! Du förmedlar både en ren , ljus men ändå grundande energi med övningar som är så fina att följa!

Carina

förskolepedagog

Dina övningar för särskilda behov är riktigt bra och sköna att kunna ta till när kroppen stretar emot, bra komplement till Balansprogrammet!

Eva Österberg, Telia

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Några av de arbetsplatser som provat  balansprogrammet