Balansprogrammet

Programmet som erbjuds inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning, mentalt fokus och kontroll över din stress.

Effektivisera din återhämtning- träna själv

Ny forskning visar att korta pauser skyddar dig mot stress. Det är vad jag brunnit för att förmedla till människor sedan 2009! Vill du också lära dig effektivisera din återhämtning? Välkommen att genomföra Balansprogrammet på egen hand! Du får en handlingsplan för daglig balans som integrerar enkla, forskningsbaserade verktyg i din vardag.

video
play-rounded-fill
Spela videoklipp

Balansprogrammet för ökat välbefinnande och kontroll över din stress

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut. Idag ingår programmet både inom kommunal verksamhet, som traumabehandling inom vården och som stressprevention inom näringslivet. Programmet erbjuds även som instruktörsutbildning och som föreläsning på arbetsplatser.

Detta ingår :

Som medlem får du tillgång till programmet jag lärt ut till vård, skola och näringsliv sedan 2012. Verktygen som ingår är evidensbaserade och syftar till att öka din livskvalitet – oavsett ålder och livssituation.

Jag har lyckats få lugn i min sönderstressade kropp och i natt sovit gott hela natten helt naturligt, det var väldigt länge sedan jag gjorde det. Nu gäller det att hålla i tekniken och de goda vanorna. Och lyssna till och respektera kroppens signaler att leva mer i samklang med mig själv.

Elisabet

deltagare Balansprogrammet

Helt otroligt vilka fina program du har Sara! Du förmedlar både en ren , ljus men ändå grundande energi med övningar som är så fina att följa!

Carina

förskolepedagog

Dina övningar för särskilda behov är riktigt bra och sköna att kunna ta till när kroppen stretar emot, bra komplement till Balansprogrammet!

Eva Österberg, Telia

Dela gärna denna sida så att vi blir fler som möts i lugnet

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Några av de arbetsplatser som provat  balansprogrammet