Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med SARA EMILIONIE
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie
Gongbad
med Sara Emilionie

Gongbad - en unik form av djup återhämtning.

Att ”bada” i gongens ljudvågor har sedan urminnestider och den vetenskapliga aspekten i det som sker under ett gongbad gör att det här nu håller på att bli en växande hälsotrend. Forskare har genom olika instrument kunnat se hur frekvenser påverkar oss. Eftersom ljud vibrerar och färdas genom vatten och vi till största delen består av vatten, påverkas även våra celler.  Genom vibrationernas effekt på nervsystemet sker en rad transformativa processer. Hjärnvågorna påverkas, hjärnans olika delar börjar samverka, cellerna flyter lättare i blodbanorna, immunförsvaret aktiveras och samtliga inre organ får en massage av ljudvågorna. 

Varmt välkommen att prova! Två timmars passen vänder sig till vuxna (både män och kvinnor). Boka din plats i god tid eftersom passen oftast blir fullsatta.

Om Sara ”Lady Gong” Emilionie: Sara drillades till konsertpianist och kämpade under hela sin uppväxt med prestationsångest och stress pga höga krav och målbilder sedan barnsben. Efter 20 år hittade hon tillbaka till musiken via gongarnas trollbindande toner och vibrationer. Idag har Sara spelat för ett 1000 tals människor, både i sin egen gongsal och ute på arbetsplatser. 

”Gongarna har en helt unik förmåga att föra människor till sin djupaste inre kärna, där vi är fria att vara, precis som vi är, i en kravlös vila som sätter oss samman med vår självläkande kraft. Gongmeditationen ger oss möjlighet att släppa taget om  görande och växla om till  varande, där vi är i direkt kontakt med vår kreativa livskraft”. 

Sara Emilionie erbjuder även sina gongbad inom ramen för Performance coaching inom högpresterande arbetsplatser, utbildningar för människor som arbetar professionellt med psykisk ohälsa samt spelar för privatpersoner i sin egen gongsal. Enligt Sara är gongbad en av den mest effektiva metoden för att återställa överspändhet och skapa både fysisk, mental och emotionell balans.  

Gongen, ett av världens äldsta instrument har i alla tider använts i behandlande syfte, tex healing. När man spelar på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen och påverkar oss på cellnivå. Blockeringar kan lösas upp både på ett fysiskt, emotionellt och mentalt plan. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor till lugnare alfa-vågor. Studier visar att de komplexa ljudspektrum som inkluderar flera frekvenser samtidigt genererar ljudvågor som kan föra oss till ännu djupare tillstånd där läkning och omställning av nervsystemet kan ske.  

För dig som önskar mer information via nyhetsbrev (information om gongbad, dess effekt, specialerbjudanden) – prenumerera HÄR eller följ Lady Gong på FB

Om det är någon som är på helt rätt spår så är det du!
Anders Åstrand,
percussionist,  improvisionalist, kompositör, pedagog, återförsäljare av gonggongar,
Tack för helt underbart gongbad. Jag kände tydligt hur min kropp slappnade av mer och mer under passet och det kändes väldigt behagligt även efteråt. Gick därifrån med en känsla av glädje och sov så gott!

Alejandra Fontiveros

Tack för en fantastisk upplevelse, tyckte så mycket om energin i rummet och din lugna röst. Jag är sjukskriven pga utmattning och har mycket oro i kroppen och snurr i huvudet. Efter gårdagens klass kände jag mig mer grundad och kände ett lugn i kroppen och somnade väldigt gott. Känslan fanns kvar imorse när jag vaknade och jag ska försöka göra andningsövningarna varje dag för att bibehålla denna fina känsla.

Camilla

Nu har jag varit med flera gånger och hade stora förväntningar som överträffades med råge! Jag hade som intention att stilla mig och jag var väldigt närvarande under passet denna gång men påtagligt lugn på kvällen och sov extremt bra under natten!

Britt Åkesson

En fantastisk 2 timmarsupplevelse där man får lärdomar om kroppen genom den medicinska yogan och meditationer, för att därefter bada i magiska ljudvågor och läkande energivibrationer. Allt vackert och kärleksfullt guidat av Sara Emilionie. Att få vara i nuet på den sköna ullmattan, släppa taget om det som behövs fyller på med livskraft. Den sköna tystnaden, att inte behöva prata med andra utan att bara bli vägledd av Saras varma röst.

Annelie Persson

Lyxigt och njutbart att få skämma bort kropp och själ under Saras vingar och professionella guidning. Tack för en spännande och avkopplande upplevelse!

Stephanie Sifvert

Gong online med Sara - Gongmeditationer och liveinspelade pass

Förinspelade gongbad - 20 och 60 min pass

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad