Balansprogrammet

Programmet som erbjuds inom vård, skola, näringsliv och passar dig som söker enkla, effektiva verktyg för avslappning och mentalt fokus.

Anmäl dig till en kostnadsfri introduktion

Upptäck meditationens kraft och potential! Du får en praktisk upplevelse av hur du bara på några minuter kan aktivera din avslappningsrespons. Då du anmäler dig så skriver du även upp dig på nyhetsbrevet.

Kom igång med balansprogrammet direkt genom att bli medlem

Effektivisera din återhämtning med Balansprogrammet

Spela videoklipp

Balansprogrammet utvecklades av Sara Emilionie under sin tid som drivande kraft på Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut. Idag ingår det i traumabehandling (Danderyds Sjukhus), erbjuds som Performance coaching på högpresterande arbetsplatser och erbjuds som instruktörsutbildning. 

Balansprogrammet - 6 v

Följ programmet vecka för vecka och utvärdera gärna din process genom självskattningsformuläret som ingår. Varje vecka bygger på ca 10 min träning, innehåller en övning, reflektion och bonusövning och syftar till att göra återhämtning till en vardagsrutin. Genomför gärna programmet tillsammans med en familjemedlem, vän eller medarbetare! 

För dig som önskar veta mer och har tid att se.

Vecka 1 handlar om att få in daglig återhämtning som en rutin och få en upplevelse av hur din andning påverkar dig.

Denna vecka handlar om att komma i kontakt med kroppen på ett djupare plan, vara lyhörd och och våga lita på kroppens signaler och kommunikation.

Denna vecka introduceras du i enkla yogaövningar som frigör spänningar och underlättar ditt inre fokus.

Denna vecka tränas koncentration, uppmärksamhetsförmåga och förmågan att släppa oro, ältande etc

Denna vecka handlar om att acceptera alla typer av känslor.

Denna vecka handlar om att bli medveten om att vi till stor del skapar vår egen verklighet, bland annat genom våra tankar.

Affirmationer är påståenden valda och uttalade medvetet.

The Balance Program

Follow the program week by week and feel free to repeat the program when you have completed your 6 weeks! Each week is based on about 10 min of training and contains an exercise, reflection and bonus exercise!

This is the first week of the Balance Program and is about getting daily recovery into a routine.

This week is about getting in touch with the body and daring to trust the body’s signals.

This week you will be introduced to simple yoga exercises that release tension and facilitate your inner focus.

This week, concentration, attention skills and the ability to let go of worry, kneading, etc. are trained.

This week is about accepting all kinds of emotions.

This week is about becoming aware that we largely create our own reality, including through our thoughts.

Balansprogrammet - Barn & Unga

- Lanseras inom kort -

Ta del av allt innehåll för 169 kr/månad

Tack för en rolig och lärorik utbildning! Tyckte det var jättegivande och bra mix av teori/forskning samt praktiska övningar. Hade egentligen inga förväntningar på dagen men gick därifrån med en positiv och optimistisk känsla inför digitala mötet och är väldigt nyfiken på kommande resultat. Min intention till nästa gång är att hålla mig till varje dag, varje morgon med första övningen i programmet för att verkligen förankra den i min vardag!

Miran Ibrahim

BI developer, Nexer Group

Fredagen var väldigt bra. Så skönt att få fokusera på en grej och jag fick flera ahha-upplevelser och bekräftelse på mitt eget tänk. ag upplever att du är väldigt kunnig och det är intressant att få ta del av dina erfarenheter. På andra saker var du väldigt tydlig, vilket är bra. Som exempel att ”om du inte övar får du inget resultat, du behöver öva varje dag för att märka skillnad”. Helt rätt och bra att du lyfter det så tydligt. De erfarenheter du får med klienter direkt berikar och det känner jag igen men dem jag möter. Det är hjälpsamt att ta dela av.

Susanne Drougge

Hälsopedagog, Lidingö Stad

”Du har skapat en förträfflig balans i ditt pass, det märks att du har stor kunskap och känsla. Gonggong, yoga, trumma, musikens närvaro OCH givetvis dina ord – alla delar i ett pussel. Professionaliteten ger trygghet och din innerlighet likaså. Det vibrerar fortfarande i kroppen, långt efteråt!”

Eva Runefelt

Elev

”Stunden med dig satte verkligen ton för den här dagen. Flera gånger idag har jag tänkt på dig, dina ord, din röst, hela ditt underbara uttryck, dina vackra fötter med röda tånaglar 😊, att man inte vinner ett race utan depåstopp (tänkvärt och viktigt), och när tanken kommit till mig har en lyckokänsla spridit sig genom kroppen ändå inifrån maggropen. Du är så ju fantastiskt duktig på det du gör. Det kommer verkligen inifrån dig, och det märks. Du bara har det! Trovärdigt och äkta, precis som man önskar. Heja dig lady Gong!”

Ulrika

Deltagare 60 min pass

”Hej Sara, finns inte något i mitt liv, inte ens barnbarnen, som ger mig sådant lugn i min själ, som de pass jag går på hos dig.”

Reneé

Elev

Dela gärna denna sida så att vi blir fler

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post