Vecka 3 – Fri från spänningar med Yoga

/

/

Vecka 3 – Fri från spänningar med Yoga

video
play-rounded-fill

Om passet

Detta är den tredje veckan av Balansprogrammet (6v). Denna vecka introduceras du i enkla yogaövningar som frigör spänningar och underlättar ditt inre fokus.

Vecka 3 – Fri från spänningar med Yoga

Veckans övning: Korta ryggpasset

Gör övningarna mjukt och inkännande till de guidade instruktionerna. Du kan göra övningarna på en yogamatta eller sittandes på stol. Detta pass frigör spänningar i rygg, nacke och käkar samt aktiverar lugn- och ro responsen.

Veckans reflektion: Hur låter din inre domare?

De flesta av oss har en inre kommentator som ständigt fäller kommentarer om vad vi gör, hur vi gör det och vad vi inte borde ha gjort. En gemensam faktor bland framgångsrika personer är att de har en positiv inre dialog, dvs har en förmåga att tolka egna prestationer och händelser positivt och ger sig själv uppmuntran istället för kritik.

Hur låter din inre kommentator? Dömer du dig själv, situationer och andra människor? Vad säger du till dig själv?

Veckans bonusträning: Prova att vara extra vaksam på dömande

Lägg märke till ögonblicket då dömande tankar uppstår, och se om du kan se dem som tankar istället för sanningar. Lägg även märke till då du dömer andra eller dömer situationer. Prova att räkna ditt dömande under en hel dag! Döm inte att du dömer, men lägg gärna märke till hur du mår när du dömer.

Din feedback är värdefull!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *