En morgon för dig som vill prova en metod för självledarskap för dig och dina medarbetare

Lugn, trygg och fokuserad i en turbulent värld – Balansprogrammet

Sara Emilionie om Balansprogrammet

Du är din viktigaste arbetsmiljö!

Vi går in i ny tid, som i grunden hotar människans grundläggande behov av trygghet.  En helt ny spelplan kräver en uppdatering av vår inre arbetsmiljö och förmåga att balansera vårt nervsystem – på daglig basis. Välkommen till en frukostträff som ger dig möjlighet att prova verktyg som inom loppet av några minuter kan bryta oro och stress och enligt Stanfordforskning påverkar dig fysiologiskt genom ett enda andetag.   Den 17 april klockan 09.00 är du varmt välkommen att tillsammans med ett fåtal utvalda gäster prova ett koncept som stöttar mental hälsa och ger arbetsplatsen en tydlig strategi för långsiktigt hållbarhetsarbete.   Du får även en inblick i en växande hälsotrend ”gongbad” – som nu gjort entré inom näringslivet och väldigt effektivt guidar dig till din egen inre kompass.   Sara Emilonie som bjuder in till träffen har under de senaste 15 åren arbetat med de största aktörerna inom svenskt näringsliv. Nu får du möjlighet att ta del av erfarenheter från några av dessa. 

Gongbad - ljudvågor som påverkar cellhälsan

Anmälan

Denna inbjudan går ut till ett litet antal gäster, därav behöver jag ditt svar senast 5 mars. 

Långa Djupa Andetag

Både svensk och internationell forskning visar att djupandning hör till det mest kraftfulla vi kan ägna oss åt för att återställa vår inre balans, reducera stress och syresätta cellerna. Andning genom vänster näsborre ger en förstärkt lugn- och ro respons då de olika näsborrarna via näsmusslorna sägs ha olika kopplingar till det autonoma nervsystemet. Andning genom höger näsborre ökar ditt mentala fokus! Den 23 november guidar Sara dig i båda teknikerna och berättar hur du kan integrera detta i din vardag.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Ryggflex

En övning ur “korta ryggpasset” som ingår i Balansprogrammet. Övningen jobbar med muskulatur i bäcken och ryggrad, masserar alla disker mellan kotorna, påverkar flödet av blod, lymfvätska runt ryggraden och spinalvätska i ryggraden. Tillsammans med det yogiska andetaget har denna övning visat mätbara effekter på högt blodtryck. “Korta ryggpasset” är testat i ett flertal studier med dokumenterad effekt även på rygg, hjärta, oro, stress och ångest.

Registrera dig för få tillgång till hela Balansprogrammet