ADHD:aren som lär ut lugn

7 aug 2015

/

ADHD:aren som lär ut lugn

ADHD:aren som lär ut lugn

I 10 år arbetade jag som kommunikationskonsult i mediebranschen där det alltid är bråttom och viktigt att leverera. Jag tuggade fradga av stress och hade aldrig suttit still i hela mitt liv, förrän jag åkte på ett meditationsläger där jag fick sitta still 04.30-21.00, 10 dagar i sträck. Det blev en vändpunkt som kom att förändra mitt liv och väckte min vilja att lära varenda svensk att meditera.

Idag arbetar jag på heltid med MIMY, en metod som kombinerar Mindfulness och MediYoga och erbjuds av ett stort antal instruktörer runtom i landet.

Idén till den här bloggen föddes då jag låg vaken en natt och grät förtvivlat över att jag inte längre orkade hemlighålla min misstänkta ADHD inför omvärlden.  Samma natt bestämde jag mig för att genomgå en utredning och låta bloggen bli mitt sätt att kliva ur garderoben.

Att med mina svårigheter med planering, organisation, impulskontroll och min medfödda stresskänslighet klara av min roll som verksamhetsledare och närvarande småbarnsmamma beror på att jag hittat effektiva verktyg. Meditation och yoga är det som får det hela att funka- förutsatt att jag kommer ihåg att göra det.

Vi som kommer att blogga här brinner för forskningsbaserade verktyg som får människor att må bättre, och som dessutom är receptfria.

Med den här bloggen vill vi skapa en anti-stress trend och inspirera dig som jobbar på förskola, skola, inom vården, inom näringslivet, dig som är småbarnsförälder, dig som har ett stressfyllt arbete, dig som är sjukskriven, dig som upplever att hela samhället fått ADHD- att ta din vardagsbalans på största allvar.

Varmt välkommen till bloggen!

Dela gärna!

Prenumerera

Bli meddelad när nya inlägg publiceras

Tidigare blogginlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *