Avslappningspass med MIMYs Slappna av knep

/

/

Avslappningspass med MIMYs Slappna av knep

video
play-rounded-fill

Om passet

Notera att denna version av Avslappningspasset avslutas med meditationen MIMYs Slappna av knep. Vill du istället avsluta med Kroppsscanning – Klicka här

Avslappning är ett tillstånd vi alla längtar efter, men få lyckas uppleva i sin vardag. Den goda nyheten är att det är en förmåga som går att träna upp. Detta pass påverkar det parasympatiska nervsystemet, kroppens egen lugn och ro respons. då den delen av det autonoma nervsystemet är aktiverat påverkas samtliga organ och kemiska processer i kroppen positivist. Immunförsvaret fungerar bättre, hjärnan och alla dess funktioner fungerar optimalt, och du upplever balans i ditt liv.


Detta pass hör till serien Andning-Fokus-Avslappning och ingår i MIMY programmet 6 v. Programmet handlar om att ge dig enkla nycklar för att skapa balans i din vardag.

Dessa nycklar innebär både träning (yogiska andningstekniker, mindfulnessmeditation), reflektion och bonusträning (enkla vardagsövningar). Följ programmet i första hand, komplettera med yogapassen om du har tid att utöka din dagliga träning.

Din feedback är värdefull!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *