Lady Gong

Bada i ljudvågorna av ett av världens äldsta instrument! En unik form av återhämtning.

Bli medlem idag

Om Gongbad

Att skapa fysisk, mental, emotionell balans genom ljud och vibrationer är en flertusenårig metod som använts i läkande syfte sedan urminnes tider. 

Eftersom ljud färdas genom och vibrerar vatten och vi till största delen består av vatten, når gongens kraftfulla vibrationer ända ned på cellnivå. Denna unika form av återhämtning för dig väldigt effektivt ned i ett djupt viloläge som sätter dig samman med din självläkande kraft.

När man slår på gongen bildas 72 000 vibrationer som vi uppfattar som ljud men som också känns i kroppen. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss från hjärnans beta-vågor (vakenhet) till lugnare alfa-vågor, till ett drömlikt tillstånd (theta) och i vissa fall till ett återställande tillstånd (delta).

Via gongbad frigörs både mental, emotionell och fysiologiska spänningar och många upplever en fördjupad avspänning långt efter passet. Under en 2 h session med Sara Emilionie får du prova forskningsbaserade verktyg ur metoderna medicinsk yoga och mindfulness innan du lägger dig ned på en ullmatta och får en längre stunds djupgående vila och återhämtning.

Under en 6 veckors kurs får du möjlighet att fördjupa effekten av gongbad och lära dig aktivera din avslappningsrespons i ditt dagliga liv.